Even voorstellen

“Altijd als er bij jou een feestje is, hoef ik van tevoren niet te eten”.

 Dat zinnetje heb ik de afgelopen jaren meerdere keren gehoord van familie en vrienden. Als er iets is waar ikzelf ontzettend van kan genieten, dan is het goed eten en het verzorgen ervan. Dat komt mede door mijn jarenlange ervaring in de horeca, waar ik dagelijks bezig was binnen de cateringindustrie en … met lekker eten. Daarom staat er met een gelegenheid bij mij altijd een plank vol kaasjes, worstjes, brood, groentes en andere lekkernijen op tafel. Het is een echte ‘hobby’ van mij, kun je wel zeggen!

 Toen afgelopen jaar een keertje iemand aan mij vroeg: “Zeg Fleur, wil je ook eens zo’n borrelplank voor mij maken?”, wilde ik dat uiteraard heel graag doen. Vol plezier ging ik aan de slag met maken van een mooie borrelplank, maar ik merkte ook dat het toch wel wat tijd kost. Van het uitzoeken wat er op de plank komt van ‘simpele’ tot lekkere streekproducten, rekening houden met allergieën en dieetwensen, tot het boodschappen doen en mooi opmaken van de plank. Ik kwam toen op het idee: hoe tof zou het zijn als ik die moeite bij mensen kan ontnemen met wat ik geweldig vind om te doen, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van een heerlijke middag of avond?

Zo is een hobby uitgegroeid tot passie en die passie heb ik omgezet naar mijn eigen bedrijf: Table Lishes. Met Table Lishes til ik de borrelplanken die ik altijd al leuk vond om te maken naar een hoger niveau om mensen te voorzien van een prachtig uitziende, lekkere en duurzame borrelplank, borrelbox of grazing table. Zo wil ik andere mensen laten genieten van kwaliteitsproducten zoals ik dat zelf ook kan.

Liefs,
Fleur Vaessen

  • Wist je dat kaas en chocolade een perfecte combinatie vormen? Niet alleen qua smaak maar ook qua structuur.

  • Wist je dat Nederlanders echt van kaas houden? Gemiddeld wordt er zo’n 17 kilo kaas per persoon per jaar gegeten.